Inspiratiedag Outdoor Education in BS De Bergop (Tiegem)

Datum:
Locatie: Buitenschool De Bergop in Tiegem (Anzegem)
Toevoegen aan persoonlijke kalender

VOLZET! Deze inspiratiedag is al volzet. Toch nog interesse? Laat je e-mailadres achter en we zetten je op de wachtlijst. Als er een plaats voor je vrijkomt, dan nemen we contact met je op.

__________________________

Ben je een leerkracht of een directeur uit het basisonderwijs en ben je gebeten door buiten lesgeven? Dan is deze Inspiratiedag Outdoor Education beslist iets voor jou!

Basisschool De Bergop uit Tiegem zet haar deuren voor je open. Ze groeide op korte tijd uit van een MOS-school tot een internationaal erkende Eco-School. Outdoor education is de rode draad doorheen haar verhaal.

MOS neemt je die dag op sleeptouw en dompelt je onder in 3 workshops (in beurtrol-carrousel) die in het teken staan van outdoor education en natuurbeleving:

  • Buitenschool De Bergop neemt je mee in haar groeiproces;
  • Regionale Landschappen Westhoek: ‘Natuur avontuur’;
  • Lectoren Gorik Van Helleputte en Danielle Cools (beiden van UCLL): ‘Waarom buiten lesgeven werkt’.

Wanneer? dinsdag 23 maart 2021, 9.30u tot 14.45u

Waar? Buitenschool De Bergop, Neerstraat 1, 8573 Tiegem (Anzegem), op 3,3 km van station Anzegem. MOS voorziet in een shuttledienst. Liever carpoolen met een andere deelnemer? Surf naar https://bit.ly/carpoolenDeBergop en vind daar zelf je carpoolmaatje.

Lunch? MOS biedt je een duurzame broodjeslunch aan.

_________________________

Deze inspiratiedag is al volzet. Toch nog interesse? Laat je e-mailadres achter en we zetten je op de wachtlijst. Als er een plaats voor je vrijkomt, dan nemen we contact met je op.

>> Schrijf je in op de wachtlijst

 

kinderen hebben buiten les